Karrier

HA SZERETNE CSATLAKOZNI HOZZÁNK, RÉSZE LENNI EGY KREATÍV, LENDÜLETES CSAPATNAK

Üdvözlünk karrier oldalunkon, örülünk, hogy érdeklődsz cégünk iránt és a csapatunk tagja szeretnél lenni.

Cégünk, a ZLT Magyarország Kft. hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő piacvezető vállalkozása. Munkatársainkkal 20 éve közösen építjük, fejlesztjük cégünket, amely az összetartó, céltudatos és professzionális csapatmunkának köszönhetően kimagasló sikereket ért el az elmúlt években. Fontosak számunkra a munkatársaink, hiszen sikereinket és fejlődésünket elsősorban munkatársainknak köszönhetjük.

Nálunk nem csak egy összetartó, remek csapat tagja lehetsz, hanem mindent megteszünk annak érdekében, hogy csapatunkban jól érezd magad és szakmailag fejlődhess.

Miért érdemes a ZLT csapathoz csatlakozni?

Biztos, stabil munkahelyet nyújtunk, ahol törekszünk az egyensúlyra, hiszen tudjuk, hogy az élet nem csupán a munkáról szól.

Többet nyújtunk egy egyszerű állásnál, igyekszünk a lehető legjobb munkahelyi környezetet biztosítani. Segítjük munkatársainkat abban, hogy a karrierjüket tervezni és menedzselni tudják, képzéseink által képességeiket, készségeiket fejleszteni tudják.

Nálunk megtalálhatod mindazt, amit eddig esetleg hiányoltál, meghallgatjuk munkatársaink innovatív ötleteit, amely mind a munkavégzőnek, mind a ZLT hasznára válhat. Kollégáiknak biztosítjuk a házon belüli előrelépési lehetőségeket.

Akiket keresünk

Azt nem tudhatjuk előre, hogy megfelelő-e számodra a ZLT által nyújtott lehetőség,
viszont azt tudjuk, hogy mindenki egyedi személyiségű és mi nagyra értékeljük az egyediséget. Hisszük, hogy a sokféleség értéket jelent a számunkra.

Bízunk benne, hogy mihamarabb üdvözölhetünk a ZLT csapatában és közös sikereket érhetünk el Veled!

Kérlek, tekintsd meg aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz bátran, ha úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak.

Örömmel veszünk minden megkeresést, így ha nincs is olyan állásajánlat, amely megfelel tapasztalataidnak, küld el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet az elérhetőségünkre, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Várunk a csapatunkba! Érjünk el közös sikereket!

jelentkezz!

Aktuális álláshirdetéseink


    Hozzájárulok, hogy számomra a ZLT Magyarország Kft. a jövőben hírlevet küldjön