Purple Grain ereje

A Purple Grain ereje

Az új fejlesztésű „Purple Grain” család szerszámaival maximális az anyagleválasztás mértéke, folyamatos agresszív a csiszolási teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi.

A különleges kerámia szemcséjű „Single” és „Multi” szerszámok teszik a piacon egyedülállóvá az ipari csiszolásra számára a „Purple Grain”-t.

A két új rendkívül erőteljes szerszám, három különböző hagyományos eszköz előnyeit egyessíti.

Agresszív mint egy fíbertárcsa, hatékony mint egy lamellás csiszoló, hosszantartó, mint egytisztítótárcsa!

A Purple Grain szerszámok folyamatos egyenletes csiszolást biztosítanak a teljes elhasználásig. A különleges kialakítás lehetővé teszi a teljes elkoptatást és biztosítja a hűvös csiszolást és az elszineződés mentes felületet.

Alacsony erőkifejtéssel is biztosított a sima futás és az egyenletes és maximális csizsolási teljesítmény.

Hagyja a Purple Grain-t dolgozni és ne a karjait erőltesse!

A szerszámok használatához támasztótányér nem szükésges, így költséget takaríthat meg és csökken a szerszámcsere ideje is!

Az innovatív önélező kerámia szemcse szerkezet biztosítja az állandó csiszolási teljesítményt alacsony erőkifejtés mellett a teljes elhasználódásig. Az utolsó szemcséig megmarad a csiszolási teljesítmény!

Purpel Grain Single a hosszú élettartamú dinamikus mindens

Használat közben megfog lepődni, hogy a kis nyomóerő hatására mégis milyen nagy a leválasztás aránya. A csiszolótányér környezetbarát újrahasznosított anyagból készült, nagyfokú stabilitás és tartósság jellemzi ami a vibrációt is csökkenti. Az innovatív szerkezet lehetővé teszi az egyenletes kopást, a hűtött csiszolást, berepedések vagy kitörések nélküli munkavégzést. A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy kis csiszolási szögben végezze a munkát, elérhetőek legyenek a megközelíthetetlen felületek, ezáltal több munkafolyamatra is használható, mint egy hagyományos szerszám.

Purple Grain Multi háromszoros csiszolási idő

Az egyedülálló többrétegű kialakítás biztosítja a lehető leghosszabb élettartamot. A három csiszolási rétegnek köszönhetően folyamatos kopás mellett is biztosított a tökéletes csiszolás. Használatával mérhető a költségmegtakarítást, összehasonlítva a hagyományos eszközökkel. Az integrált M14 menetes csatlakozás biztosítja a szupergyors szerszámcserét, mert elhagyhatjuk a szorító anyát. A lapos szerszám geometriával el lehet érni egy nagyon jó csiszolási felületet így szükségtelenné válik az újra csiszolás.

Próbálja ki az új innovatív agresszív, tartós, és ergonómikus Purple Grain családot és nem fog csalódni a teljesítményében!

IDE kattintva letöltheti a teljes anyagot vagy később a Letöltések menüből is letöltheti.